uffeskitchen ul

Lördagsgodis

Skrivet av Ulf Lassander 07.09.2019 | 0 Kommentarer

Efter en heldag men shopping i Vasa blev det äntligen dags för mat.
En rejäl rödingfilé och så råkade jag falla för frestelsen och
köpa några havskräftor som fick bli förrätt.
havskraftor raa2Kluvna på mitten med lite smör, vitlök och persilja ovanpå. Redan nu berättar doften att
det här kan bli bra. Endast tre stycken men det skulle vara bara som förrätt.
havskraftor pa fat2havskraftstjartDe här vara ganska så färska för se bara på hur fin köttbit som kom ur stjärten.
rodin i ugn
Rödingen kom ur ugnen. Kryddning: peppar, salt, citron och det smör
som blev kvar av havskräftorna samt några teskedar pesto.

roding pa fat2

Den vita såsen är bara en blandning av gräddfil, färsk lök, citron och riven pepparrot.
Helt underbar mat som jag gärna gör på nytt om det lyckas lika bra.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar