uffeskitchen ul

Lördagsmys och spa

Skrivet av Ulf Lassander 30.10.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Efter att jobbat hela dagen i trädgården var det skönt  att runda av me mat och bad.

Förrätten blev en skaldjurssallad som jag blev bekant
med för flera år sedan i Spanien. Tolkningar har gjorts om och om igen
och i kväll blev det så här.
sticksCrabsticks (surimi), silver lök och räkor. Lite peppar, vinäger och olivolja.
Lite persilja går också bra.
rakor6
Varmrätten blev en lax i ugn med en hel del godsaker.
Citronskivor och purjo längst ner.
Sedan laxen som är kryddad med peppar och salt.
Hittade också en örtkrydda som passade till fisk.
Plockade ner några dagsfärska trattkantareller, kapris och en knivsudd wasabi.
Härligheten fick puttra i vitt vin, fiskfond och grädde, medan potatisen kokade.
lax9

Om det blev gott!

Hann knappt smälta maten innan det var dags för massage
från topp till tå.
ipoolen  

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar