uffeskitchen ul

Morsdag dagen före

Skrivet av Ulf Lassander 09.05.2020 | 0 Kommentarer

Vi brukar ta helgdagar lite som det passar bäst. Så idag firade vi morsdag.
70+:arna får snällt sitta hemma så då bjöd vi i stället på grillat som ”köra hem” mat.
Vi fixade varmrätt och efterrätt hemma hos oss och körde ut maten till gummans föräldrar.
marinadFavoriten är grillad kyckling. Här med en lätt marinad av pesto, vitlök, salt, peppar
och grillsåsen ”Jävla sås” (finns vid Köttdisken).
grillen4Långsam indirekt grillning så att klyftpotatisen hinner bli färdiga inne i köket.
morsdagsmatUppskattades till 100%. Såsen är en gräddfilssås med vitlök,
salt, peppar och citron.
pannacotta2Efterrätten blev en yoghurtmousse med färska bär. Bilden tagen i kylrummet, färdig
för utkörning och servering. Receptet fanns på Sevendays i går
så det testade vi. Lättlagat och gott. Tack Sofia Rönnbacka för receptet, den gör vi om!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar