Örtgrillad lax
Skrivet av uffes 03.07.2010 | 0 Kommentarer
Håller på att föräta oss på denna!
Blanda först ihop en blandning av kryddor. I dag tog jag dragon, timjan , gräslök, vårlök och basilika från trädgården. Dessa hackade och blandades med med creme fraise, salt och peppar samt lite riven citronskal och permesanost. Ställ en bit lax på en bita smör på en folie. Salta/peppra om det behövs. Smeta ut örtblandingen över laxen och knyt ihop paketet. Vill du så släng i lite kapris oxå. Doften från grillen säger då det är klart ( ca 30 min. beroende på fisktjocklek). Men skär upp och kolla å tillbaks på grillen om den inte ännu är klar. Serveras till råstekt potatis och grönsallad. Experimentera och upplev en verkligt god lax!
Är lite lyx att få plocka egna kryddor i landet :)
0
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar