uffeskitchen ul

Påsklamm

Skrivet av Ulf Lassander 10.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

I kväll var det helt klart vad som skulle finnas på fatet.
Jag skulle ha lammribbs. Gumman skulle ha kyckling.

Ett vackert upplägg blev det i grillen.
ribbsgrill2Mina rosmarinkvistar får absolut inte blandas med hennes kyckling.
Dessutom ville jag också ha några grillade sparris.
paskribbsKlyftpotatis med timjan. En vanlig tomat/gurksallad. En gräddfilssås med vitlök,
citronsaft, peppar och salt. Den grillade rosmarinen och en bit getost.
Tusan va gott! Och mera lamm finns i frysen.
Vinet är italienskt och ett av de som jag fick hem i veckan.
PS, hur delar man en frusen ribbsbit som är för stor?
Jo, satte den i bandsågen för faner ute i verkstan. Gick som på Strömsö :)


Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar