Pasta hemma som fast food
Kategorier:
Med de senaste dagarnas lunch tog jag den enklare vägen.
Kokade pastan, både äkta italiensk och butikens färsk pasta.
Sedan piffade jag till den med olika tillbehör.
I grunden, som smak och olja, låg också min egen pesto från i fjol.
Dag 1: I den här blev det musslor på burk och lite basilika.
Riven parmesanost ovanpå och peppar.Dag 2: Den här blev med färsk pasta från butiken.
Inte så mycket annat än pesto och parmesan.Dag 3: Kanske den godaste. Samma butikspasta som senast.
Men just innan pastan var klar skar jag ner två sparrisar.
Då allt hälldes av så klyftade jag ner några små tomater och lite pesto.
Hyvlade över lite parmesanost.
Tänk så mycket goda smaker man kan ta fram med samma råvaror.
Billigt, enkelt och snabbt.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar