uffeskitchen ul

Pestofabriken

Skrivet av Ulf Lassander 23.06.2019 | 1 Kommentarer

Så var det äntligen dags att sköra årets basilika. Flera krukor blev till bara blad.

skord2

Du skall veta att det doftade rejält av basilika i växthuset.
mix
Dags för mixning. Basilika, vitlök, salt, olja och peppar.
Ingenting annat för då håller sig peston bäst. Vill man tillföra ost
och nötter senare går det bra.

pesto2

Härlig nyans och doft.

burkar

Fina brukar som nu åker in i kylrummet för kommande behov.

efterskord

De kvarvarande krukorna ser lite tilltufsade ut men de kommer igen om några dagar. 

Kommentarer

  • Kerstin 24/06/2019 9:17am (3 månader sen)

    Jag brukar t o m frysa in basen, då jag kommit såhär långt!! Funkar jättebra :)

Skriv en kommentar