uffeskitchen ul

Röding och grönt på fatet

Skrivet av Ulf Lassander 21.11.2021 | 0 Kommentarer

Då vi vill ha snabbt gjord mat som alltid är god, blir det stekt röding.
Så blev det också i går efter en shoppingrunda i Vasa.
gront3
Ville inte köpa en färdig remouladsås utan ville göra en egen variant.
Hackade vårlök (går bra med purjo), saltgurka och kapris.
En burk gräddfil, salt, peppar och lite citron. Så var det klart.
roding18En vacker rödingfilé räcker bra för två personer.
Behöver bara lite salt och peppar före stekning.
rodingratt4Pressad potatis, börjar bli den sista av årets skörd.
Riven pepparrot och en stekt citron.
En sallad på ruccola, tomat, vårlök och några syltlökar.
Dressing endast citron och olja.

Mums!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar