uffeskitchen ul

Trendigt med matresor

Skrivet av uffes 03.12.2014 | 1 Kommentarer

En växande trend inom resor är de så kallade ”kulinariska resmålen”. Det är inte längre viktigt vart du reser utan vad du upplever och äter. Det kan vara en ölresa till Danmark eller en skaldjursresa till Biarritz. I en svenska undersökning skulle 83% helst sätta pengar på mat och dryck under resan. Restaurangbesök var viktigare än kultur och shopping. Numera finns det researrangörer som fokuserar helt på matresor som till spansk gastronomeckat San Sebastian. I New York finns t.ex. Blue Hill som bjuder resor till sin egen bondgård. En av mina egna skaldjursresor till Spanien finns här. sebastian

Kommentarer

  • Yvonne Näsman 03/12/2014 11:03am (4 år sen)

    Det låter som något för mig också, att satsa på mat och dryck. Om och när det blir nån fler resa för maken och mig :)

Skriv en kommentar