Ugnstorsk a la frysdisken
Kategorier:
Det blev två timmar i skogen i dag och väl hemma så hade gumman börjat förbereda maten :) Vi tänkte testa en helt vanlig djupfryst torsk ur Prismas frysdisk. Inga vackra filéer men tre rejäla bitar. De pepprades och smordes in för en stund i ugnen ca 180 grader i ca 15 minuter. Pressad potatis och skirat smör. Riven pepparrot, lite capris, ättiksgurka och picklad rödlök. Gurkan och rödlöken kan man göra samma dag, den blir bra ändå.
I kväll blir det Smedby uf:s revypremiär och efteråt det traditionella räkmackan med te hos mamma.
Kommentarer
BEN 17/01/2016 12:39pm (7 år sen)
Mycket gott, vi har just ätit samma enligt ditt recept! Hade ingen pepparrot men i stället lite riven västerbottenost på torsken de sista minuterna i ugnen. Och picklade rödlöken..
Ulf Lassander 17/01/2016 6:58pm (7 år sen)
Låter gott med ost också. Roligt att det smakade :)
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar