uffeskitchen ul

Vilket tillfälle!

Skrivet av Ulf Lassander 08.10.2017 | 2 Kommentarer

För några resor sedan åkte jag ner till Playa del Ingles. Hade med mig en rykande färsk bok, kanske den första som kom till Vasa, ”Portvinsdalen” av Glenn Sundstedt från Purmo. Låg vid poolen och insöp smaker, längtan och stämningar från Dourodalen i Portugal. Slank väl nog ner nån portvinskvätt nu som då för att komma i stämning :) I dag känns det nästan ofattbart att man skall få träffa Oscar Quevedo som finns med i boken. Oscar kommer att ha två föreläsningar i Österbotten 1 och 2 november, och jag har bokat in mig på första parkett i Vasa.

bok

oscar quevedo

För första gången i världshistorien kommer en av de stora aktörerna inom portvinsvärlden, Quevedo, till Österbotten. Oscar Quevedo är femte generationens tillverkare av Quevedo viner. Han lär vara en karismatisk och underhållande föreläsare så ser mycket fram mot detta möte.

fonster2

Jag skulle bra kunna tänka mig att se ut över Dourodalens vinfält varje morgon. Vingården har totalt 100 hektar vinfält och 15 hektar där de satsar på ekologisk olivolja.

oscar

See you Oscar in Vasa 2.11 at Domus Bothnica!  Bilderna är från boken, önskar att jag kunnat säga att bilderna är från mitt besök i en av världens vackraste vindalar. Men nix, så var det inte denna gång.

Kommentarer

 • Glenn Sundstedt 08/10/2017 5:03pm (6 år sen)

  Jo för intresserade är det nog häftigt. Oscar Quevedo är en trevlig person, ständigt leende och med otrolig kunskap.

  • Ulf Lassander 08/10/2017 5:54pm (6 år sen)

   Ser fram emot att få provsmaka :)

 • Anders Wingren 10/10/2017 4:21pm (6 år sen)

  Här anmäler du dig
  http://www.pmoments.fi/vinprovning-med-oscar-quevedo-34311751

  Välkommen!

Skriv en kommentar