Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Bästa tips på att fynda kläder på loppis! Del 2

Skrivet av Kia Sevón 23.01.2022 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Hoppas alla haft ett bra veckoslut, jag har i alla fall hunnit med en hel del roliga saker de senaste två dagarna. Men detta inlägg kommer inte handla om det utan några små tips jag brukar tänka på när jag går på loppis. Så här kommer del 2!

1. Gå igenom allt.

Rota, lyft, gräv, vänd och vrid för guldkornen ligger aldrig längst fram så ta fram plaggen ordentlig och känn på materialen.

2. Vad är det jag söker?

Ibland är det bra att ha ett tema, är det någon viss färg du söker eller typ av plagg. Då kan du enkelt först gå ett varv och bara hålla ögonen öppna för just det du är ute efter. Efter det så kan du ta ett till varv och se om du hittar något du kanske inte söker efter. Kom ihåg att alltid planera in mycket tid för loppis så att du hinner gå igenom allting ordentligt.
OI000248Dessa skor köpte jag förra vintern på loppis och kan vara ett av mina bästa köp. Tror jag inte använt några andra skor på hela vinter i år än dessa.

3. Testa allt som verkar bra.

Bry dig inte så mycket om vilken storlek det står på lappen, det kan vara att plagget har krympt eller bli större. Hur känns materialet på kroppen eller hur sitter passformen, så testa allt så att dina chanser ökar ytterligare att hitta kläder på loppis.

4. Enkla kläder att ta av.

Sett på enkla plagg som du 1. kan enkelt styla med plaggen du vill pröva på loppis och 2. de blir både varmt och jobbigt om man har en massa kläder som man hela tiden ska dra av sig. 

OI000172 1Denna ylletröja köpte jag någon vecka sedan, perfekt grå färg med breda ärmar, har även ylle i sig!

5. Håll paus i några veckor.

Hittar du inte det du söker, håll en lite längre paus så behöver du inte springa hela tiden fram åt tillbaka och det är mycket roligare att rota sig fram i alla klädställningar när det är nya kläder och inte bara något du redan sett.

6.  Ta en kompis med!

Allt är det roligare att göra något tillsammans med någon och även till smakråd!

vsco export4809607141633274340Denna gröna är även köpt på loppis, modellen är som gjord till mig och passar perfekt till min hårfärg.

Kram, Kia

Du kanske även gillar:

Mina bästa loppis tips när du säljer kläder. Del 1

 

Kommentarer

  • Annika 25/01/2022 4:41pm (20 månader sen)

    Hej, dina loppistips är bra - framförallt hur man säljer. Tack för det.

    • Kia Sevón 25/01/2022 9:13pm (20 månader sen)

      Tack!

Skriv en kommentar