Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Visa alla inlägg skrivna juni 2023

Vad jag gör just nu.

Skrivet av Kia Sevón 02.06.2023

Kategorier:

Godmorgon! Ibland får man idétorka på vad man ska skriva om, så då har jag en liten lista på listor som alltid kan användas på brist på annat. Så vad händer egentligen i mitt liv? Som säkert noll av er tänker men jag bestämde mig för att berätta det ändå.

IMG20230530194553

Vad jag jobbar med

Har inte diskuterat super mycket jobb här på bloggen så kanske inte så många vet men jag jobbar på klädaffär som assistant manager. Jobbet är kul och dagarna kan se väldigt olika ut, för tillfället är de mycket inskolningar med sommarjobbare och visualistjobb.

Vad jag läser

Läste ni mitt förra inlägg vet ni att jag läser De stora lilla livet av Marcus Rosenlund, fundera på vad jag ska läsa här som näst, har några böcker i min varukorg som skulle vara intressanta....nu måste jag bara välja en.

Januari 2022 1

Vad jag längtar efter

Jag längtar efter vår minivacation till (håll i er) Helsingfors, behöver få komma bort lite så vi måste ändå besöka min  pojkväns lägenhet så då kan vi lika bra stanna också och tillbringa dagarna i Helsingfors. 

Vad jag lyssnat på

Jag har lyssnat ganska mycket på podd och den jag fastnat helt klart för är Gaala podcast som finns på Podimo. Tycker de är svårt att hitta poddar som mestadels handlar bara om dem som är i podden så de är att pricka rätt och hitta människor som är lite som en själv.

IMG20230530193930IMG20230530194527

Vad jag gör för att må bra

Jag försöker ta en promenad varje dag utan att ha hörlurar i, andas in frisk luft (helst i skogen) & bara lyssna på de som händer runt om. De är nästan mitt bästa hälsotips.

Vad jag har för planer i helgen

Tanken är att fa hem till mina föräldrar på middag, vi ska få rökt lax vilken lyx!! Hoppas på lita varmare grader så då ska jag bara sitta i solen och äta en massa gott. Söndag har blivit vår städdag/ laga all mat till nästa vecka, på något sätt gillar jag söndag mest just för att man städar bort allt kaos och börjar en ny vecka utan förra veckans gråa moln. 

Kram, Kia

IMG20230530194614