Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

En lista för 2023

Skrivet av Kia Sevón 10.01.2023 | 0 Kommentarer

Så efter att de ätits några för många pepparkakor och lite för mycket ost så är det äntligen ett nytt år. Oj vad jag längtat, inte för att de var något fel på förra året inte alls men alltid är de skönt med en ny start. Själv tycker jag att nyårslöften är lite kul så länge dom är sådär små enkla att genomföra och man inte får illa till mods om man inte avklarar dem. 
Så(!) här e en liten lista av de som jag gärna skulle göra 2023;

Läs 12 böcker.

Förra året blev det inte så många böcker alls, vilket är tråkigt så i år ska jag försöka mig på att det skulle bli en bok i månaden. Har redan klickat hem några som verkar intressanta. Första boken är en bok jag läst förut, men vad gör det om den är bra. 

IMG20230108200003

Illustrera en gång i veckan.

Stort eller liten är ingen skillnad men mest bara för att få igång ritande igen. Första pensel dragen är alltid svåra men kommer jag bara igång med det en gång i veckan så kanske de skulle bli mer av det till och med. 

Färga håret.

Är det något jag längtat till är att ta och få lite liv i det här håret igen, har varit super bra och hållit mig i 8 månader sisådär med att färga det. Inte för att de varit slitet utan bara för de blir en saftig peng när jag färgar utväxten hela tiden, så nu när de äntligen blekts så mycket under hela sommaren så syns knappt utväxten. Men oj vad kul och liten boost de skulle ara att färga det. Kollade även på gamla bilder, lite sugen på en pannlugg blir man ju....

2020 12 31 034520426

Baka den där perfekta morotskakan.

I år är jakten efter det perfekta receptet för morotskaka, för är det inte det godaste som finns.

Besök en ny stad.

Förra året blev det Nådendal som vi gjorde en liten weekendtrip till, i år är jag sugen på att besöka Pargas eller till och med Rauma skulle vara intressant att besöka.

Gör om badrummet.

Som jag gjorde om mitt kök, länk hittar ni här så vill jag göra de samma med ena badrums väggen. Problemet är att jag inte har fyrkantiga kaklar i badrummet vilket gör de svårt att hitta klistermärken i rätt storlek, men nog ska jag få de löst ännu i år!

IMG20221227142049

Ät vegetariskt en månad.

Mestadels för att få in nya recept, blir så enkelt att man äter samma sak varje så vill få in lite nya vegetariska recept i vardagen så hur passande är det inte med en vegetarisk månad! 

Köp en engångs kamera till sommaren.

Detta var något jag redan vill förra året men alla var slut när jag väl bestämde mig och vips så var sommaren borta också. Så i år ska jag fixa ihop ett par stycken och ha med mig på alla äventyr i sommar.

Använd mig av natural cycle appen regelbundet.

Kanske något jag vill pratat om mer här på bloggen, men har använt mig (inte så flitigt dock) av Natural Cycle appen senaste året kanske men ska nu ta tag i det ordentligt.

Åk till Malmbacka.

Detta är redan inplanerat i Mars på min semestervecka, så taggad!!

2021 03 20 0829199452021 03 20 092752536

Åk ut med sup-brädan minst tre gånger i veckan.

Bor man mindre än två minuter från vattnet så är de ingen ursäkt att man inte hinner fara ut en sväng före jobbet. Så i sommar ska vi fånga soluppgångar med sup-brädan!

IMG20230101145529

Spara pengar.

Kan tycka den här punkten är lite tråkig, men super viktig! Så i år blir de matlådor i mängder, inga spontana näthandel när man så känner eller köpa fina klädesplagg som man vet kommer bara vara fint i i ett år kanske eller tja om ens det.

Besöka mina far och mor föräldrar en gång i månaden.

En viktig punkt jag senaste året inte varken haft tid eller alltid kunnat träffa dem så i år blir de många kortspel och kaffestunder med mommo och fammo!

IMG20221227142129

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar