Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Ett veckoslut i bild.

Skrivet av Kia Sevón 26.01.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Hoppas alla haft en bra start på sin vecka, min hela vecka hittills har känts ångestladdad men kan inte riktigt sätta pricken  på i:et att varför, men men ibland är det så. Lägger dock ett ganska så mysigt veckoslut bakom mig, lördagen bestod av jobb men det unnade jag mig själv med årets första fastlagsbulle. Slutade redan klockan två så fick njuta av det soliga vädret en stund iallafall.
veckoslutet januari 1IMG 20220122 140755Hemma kvällar med mat och spel har enkelt blivit mina favorit kvällar och det var precis vad kvällen bestod av.

Snapchat 1912638466

Jag tror söndag är min favorit dag och den här söndagen börjar som de flesta söndagarna börjar för mig, med att baka bröd. Absolut att de har blivit min nya favorit hobby, haha men hur enkelt är det inte inte plus det är ju så himla gott! Förutom det så släpptes den nya Beck filmen i fredag vilket också är en av mina favoriter när det kommer till film, så vi slog ihop dom två och det blev ett nästintill perfekt start på dagen.

veckoslutet januari beck

Vi var även ut en sväng till Källviken i det snö/regniga vädret, var där för några veckor sedan med några vänner och då hade vi solen  med oss, vi hade även obligatoriska kaffe stunden fast denna gång med glögg. 
Lika fint var de kanske inte i söndags men frisk luft är alltid frisk luft.

veckoslutet januari tbtIMG 20220106 124741

Jag började min vecka med en ledig dag, jag har aldrig tyckt riktigt om att ha måndag ledig men ibland är det så. Vädret var grått och trist så det blev verkligen en hemma dag för min del.

veckoslutet januari mandagIMG 20220108 125622

Förutom det var jag en sväng in i Jysk, har spanat in ett nytt matbord ganska länge som jag är sugen på att köpa. Fick ett presentkort i julklapp så tror jag ska unna mig det, kolla även lite inspiration till vardagsrummet för jag väntar på min nya soffa. Är taggad på att visa er också hur det blir när det är klar, men det tar nog ännu en stund före jag får allting på sin rätta plats.

Kram, Kia

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar