Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Maj i skriveri

Skrivet av Kia Sevón 22.05.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vad har varit extra bra denna månad?

Vill inte vara den men huundra procent vädret! Nämen snälla, jag har solat, suttit på terassen, strosat runt i klänningar och plockat första buketten från trädgården.

2021 05 22 065358328

Månadens längtan?

Mera ledigt och soffhäng, hahah vet inte när jag senast har kollat på serie eller film liksom. Jag gillar mitt jobb och ibland kanske jag kan sätta lite för mycket av min egna tid på det också. 

Månadens känsla?

Som fjärilar i magen har livet känts som.

2021 05 16 072603685Första egen plockade bukett från trädgården

Vad gjorde du förra året i maj?

Skrivet 24 Maj 2020 " Det kom i vågor. Man har fått saknat en massa människor när man inte kunnat träffas. Blivit glad över främlingar i sin  egen ålder som ler mot en, gummistövlar i regnet.
Tänk på vad allt ens kropp går igenom, sovit i andra sängar än min egen, ätit lyxbrunchar, köpt tulpaner, drömt om  solen och lackat naglarna i all dess färger.
Allt smått känts så mycket, tillika så underbart. Kärleksbrev som aldrig skrev, men i samma stund har allting känts som en känslomässig rysk roulette. Inget av detta hänger ihop men det gör inte livet heller "

Forra aret i Maj 1Forra aret i MajBilder från Maj 2020

Vad borde du gjort mera av i denna månad?

Detta.

ni som inte kanner mig 1

2021 05 15 091325263

Favorit plagg?

Hundra procent denna blommiga klänningen och jag är ju en sucker för scarfar på allt, spelar ingen roll om  det är i håret eller på väska.

2021 05 08 072721901

Vad har gjort dig glad?

Att sommaren är påväg, regnet o6 - någonting när man ligger där halv vaken och det ända man hör är regnet, springturer, Måns, frukost på terrassen, lockigt hår, Molly Sandens nya album, bananbröd med citronmascarpone kräm, terrass häng efter jobbet och känslan efter att man kommit hem efter en lång jobbdag och inte behöver göra något.

Maj skriveri ´21

Vi skålar för allting du vågat som  skrämt dig. Att man kanske måste ibland fundera att är man rädd av sig eller rädd om sig själv, och sen först bestämma vad man gör. Så oavsett regn och skurar blev detta en enda solskens historia.
Drömmer efter juni. Födelsedagar och bad, åskväder och cykelturer lång in på natten.
Tur, tur är allting fortfarande framför oss.

 

 vad jag hjort maj listan 1
vad jag hjort maj listan1. Tryffelpasta och vinkväll med vänner. 2. När kvällarna börjat se ut som detta när man är ut och springer 3. Vägen till jobbet 4. Kaffesällskap

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar