Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Öronmaskar i Januari

Skrivet av Kia Sevón 28.01.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 10

Godmorgon! Vad är bättre än några musik tips passligt till fredag. Jag gillar i alla fall att hitta ny så jag tänkte hej! kanske ni också uppskattar ny musik. Så här kommer, öronmaskar från Januari (positiva öronmaskar).

Nothing without You - Tanerélle

Jag älskar att hitta nya artister och hon här kom emot i mina rekommendationer på Spotify, har varit en hel del på repeat hemma hos mig. Nedanför har jag även satt några liknande låtar som ni kanske gillar! Bara att skanna koden i Spotify eller söka upp.

m

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 14

Jag kommer va kvar - Maximus

Svenska låtar går liksom alltid hem för mig, lyssnat när jag städat, diskat, hängt i soffan, suttit i bilen, ni vet de funkar liksom vart som helst. 

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 15

Next to you - John Vincent III

2022 har verkligen börjat med en massa nya artister, som exempelvis denna. Har inte så mycket annat att säga en full volym på och njut.

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 16

Alas - Lauri Haav

När jag inte vet vad jag vill lyssna på brukar jag ofta sätta på shuffle på Spotify, och då kom Lauri Haav emot. Fick verkligen suget på att fa ut och springa för det här är vad brukar spela i min hörlurar på springturer. Längtar till att isen skulle smälta bort så man kunde fa ut och springa.

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 13

Blame - Grace Carter

Den här låten har funnit ganska länge på min lista av låtar-jag-kanske-lyssnar-på-lite-för-mycket. Ledsna låtar och finsk rap är vägen till mitt hjärta, haha men denna spelas konstant hos mig. Generellt har Grace Carter väldigt många bra låter.

Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 12

Kram, Kia

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar