Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Semester del 1

Skrivet av Kia Sevón 13.06.2021 | 0 Kommentarer

Hej, hoppas alla haft ett bra veckoslut. Jag har iallafall njutit av min semester vecka, och tänkte dela med mig av några favoriter från semstern hittills.

Veckan började med frisör häng och lite fräscha upp färgen på mitt hår. Vardagslyx att få sätta sig några timmar i en stol och bara njuta, och resultatet blir alltid lika bra.

IMG 20210607 105734IMG 20210612 151020

Veckans bästa har helt klart varit detta:

IMG 20210609 122942

IMG 20210609 135833

Spenderat nästan varje förmiddag vid vattnet, jag har solat, simmat, löst korsord, ätit jordgubbar och helt enkelt bara haft det bra. Spenderat så lite tid framför skärmar som möjligt och man kan väll säga att jag tog en liten digital detox. 


Mina tre starkaste tips för lite mindre skärmtid är:

1.  Stäng av pushnotiser, alla onödiga notiser som kommer, mail, instagram, snap vad det än är så kan det säkert vänta.

2. En skärm i taget, jag älskar att multitaska med tre skärmar tillika men det är inte precis att man kan fokusera ordentligt på nått. Så en skärm i taget!

3. Rensa, när man sen väl är på telefonen så är det viktigt med vad man omringar sig av. Så rensa personer på instagram, appar som ger dig ångest och omringa dig med saker som ger dig positiv energi.

0613 middag med sandra

Har också hunnit luncha med vänner, cafferiet här i Ekenäs bjuder alltid på den godaste lunchen och bästa morotskakan till efterrätt. Det är nog alltid lika trevligt att få umgås med vänner när man gör det så sällan nuförtiden.

På lördag var det ingen vanlig dag utan lilla jag fyllde år, vädret var ju lite sådär men tur hade jag middag med familjen redan på fredag. Jag hade gjort blomkrans, vi grillade, spelade spel och hade det mysigt.

 

0613 fodelsedaaag 10613 jagjag

Lördagen spenderades mestadels inne när det regnade men det var mysigt det också. Vi hade dock loppis i byn där mina föräldrar bor så där var jag både lördag och söndag förmiddag. Förutom att vi sålde så hittade jag även några små godingar som jag köpte, känslan när du fyndar något är så mycket bättre än när du köpt något ur butik.

0613 loppis fynd ett0613 loppis fynd tre1. denna fina vas som är just den perfekta storleken 2. ljus lykta från partylight 3. en bok jag ska få läst i sommar 4. Iittalas essence cocktailglas

Det var det, kram, Kia

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar