Pink Cute Chic Vintage 90s Virtual Trivia Quiz Presentations 1

Utflykter och kompishäng.

Skrivet av Kia Sevón 19.10.2021 | 0 Kommentarer

Jag trivs rätt bra i mitt eget sällskap men ibland är de faktiskt helt skönt att omringa sig runt människor man gillar. I lördags firade vi med jobbet att våran butik var färdig renoverad, så nu var det slut på allt för tidiga väckningar, en massa flyttande på möbler och dags att gå tillbaka till gamla jobbrutiner. Men senaste månaderna har jag också lärt mig en hel del och även lärt känna nya människor.

IMG 20211016 153643IMG 20211016 162847

Så vi satte oss ner på restaurang KW som ligger i Karis, har aldrig varit där men kan helt klar besöka det igen. Förrätten som inte blev på bild var godast, det var svamprisotto med pumpa och kombinationen var helt enkelt perfekt och något jag aldrig själv tänkt på att göra. Är också så tacksam över att ha ett så fint jobbgäng som jag har.

Söndagen däremot spenderades i skogen med Helena, en spontan liten utflykt med picknick och bra sällskap tackar man aldrig nej till, iallafall när vädret var såhär fint.

IMG 20211017 125004

Jag är så tacksam över att ha så här fina platser bara 15 minuter från var jag bor och nästan varför jag aldrig skulle bli storstadsbo. Helena gjorde smörgåsar till oss och jag fixade kaffe, vi satt säkert i någon timme och bara njöt av solen, vi planerade även nästa veckosluts utflykt om bara vädret tillåter.

IMG 20211017 120156

IMG 20211018 WA1

För att fortsätta med mat delen så lagade jag bakad fetaostpasta, ni vet det där som var trendigt i våras. Jag hade aldrig testa och gjorde väll lite min egen version av det hela, förutom tomater slängde jag även dit lök, zucchini, paprika och potatis. Så det blev alltså inget lik den trendiga pastan för tillagade inte ens pasta utan valde att köra ugnspotatis. Så ibland blir det färdiga nudlar på en måndag och ibland blir det vin och fetaostpasta fast utan pasta.IMG 20211018 172619Jag har omringat mig runt härliga vänner senaste tre dagarna och vad som gör denna vecka ännu bättre är att jag har fyra dagar jobb och sen blir det en vecka semester!! Sommarsemester i oktober men vad gör det, jag ska ta upp tåget till Jakobstad och träffa på Wilma som jag inte sett på över ett år. Hon är en sån vän att fastän vi inte träffats på länge så vet jag att det kommer vara som om vi sågs igår, verkligen en vän jag hoppas jag har livet ut.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar