theheader

Ännu en inspelningsdag

Skrivet av Izabella Fant 24.06.2022 | 0 Kommentarer

Hälsningar från tåget från Helsingfors till Vasa. Överväger starkt att be VR sponsra mej då 90% av inläggen här består av såna skrivna på tåg. Skulle t.ex. kunna skriva listor på do's and don't's på tåg, eller nåt. Största DON'T är att slita i sätet framför en då man stiger upp. Använd egna benmuskler istället för att ge en gungstols-hjärtattack åt personen framför, tack!!! Om sevendays nånsin skulle överge mej så skulle jag kanske kunna börja blogga på VR...? Skulle va edgy. Eller kanske mer quirky. Hur som helst. Här har ni bilder från en stekhet inspelningsdag igår: IMG 1015 2IMG 1014 2IMG 1036 2

Plötsligt har det gått 21 inspelningsdagar, vilket betyder att vi endast har tre inspelningsdagar kvar! De tar vi itu med efter midsommar och sen är hela serien på burk och jag kan påbörja min LOMA hemma i Vasa!!! TV-serien är en ungdomsserie, som jag inte får avslöja något namn på ännu, men kan åtminstone säga att det ibland påminner väldigt mycket om Stranger Things och vi har helt otroooligt bra barnskådisar. Så det ser väldigt lovande ut. Den kommer finnas tillgänglig på Arenan sen då den kommer ut!

IMG 1018 2

Före ni fysioterapeuter och tyngdlyftare rynkar på ögonbrynen så kan jag meddela att min ostbågs-hållning beror på att jag i foto-ögonblicket höll på att lyfta upp det 25 kg tunga stativet. Bär sällan runt på saker i den hållningen. Hoppas jag. Men hade daiju min på alla andra bilder som min arbetskompis Daniel (han på bilden nedan) lyckades fånga på mej, sååå det fick bli lite ostbågshållning med genuint ansiktsuttryck istället.

IMG 1038 2IMG 1013 2IMG 1035 2

Här är min arbetsstation med en monitor var jag ser en live-bild som kameran skickar ut, samt verktyget Arri SXU-1 som jag drar skräpa med (har en motor fast vid linsen som rör sej i exakt samma rörelse som jag vrider den stora "pucken", därför måste finmotoriken vara i skick om man vill jobba som första kamera-assistent). Förutom detta så sköter jag tillsammans med min andra kamera-assistent allt det tekniska (som t.ex. linsbyten) och allt roadande av kamera-avdelningens utrustning.

IMG 1006 2IMG 1005 2

Efter inspelningsdagen for vi ut och satt på Vallgårds klippor (en av de bästa i HKI), for på karaoke och hade efterfest med pizza hos mej. Blev återigen en väldigt kort natt då jag måste hinna till det här morgontåget som jag nu sitter på. Har en ganska stor mängd sömnskuld nu, haft så svårt att få sömn hela veckan. På den fronten är jag egentligen inte alls redo för midsommar och allt festande, men på ALLA andra plan är jag SÅ redo. Förra midsommaren var jag utbränd och hade ingen fiilis för någonting. Kunde inte njuta alls. Nu är jag zen och förväntansfull och taggad på att få hänga med bra typer! Må detta bli den skönaste midsommaren någonsin <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar