theheader

Visa alla inlägg skrivna november 2022

Comfort food, stönande & klagande

Skrivet av Izabella Fant 10.11.2022

Här har det tydligen varit tyst i ett par veckor och under den tiden har det hänt lite grejer som vi nog måste gå igenom. För det första har jag flyttat till Helsingfors, var jag ska bo i 6 veckor. Storstadslivet smakar bra. Lika bra som min fryspizza som slinker ner i mej i skrivande stund. Ville ta ett bildbevis med min webkamera tills jag insåg att det inte existerar på min dator? Borde inte alla datorer ha det inkluderat halå? Den har ju en kamera så vad är problemet liksom. Jaja före ni säger att jag ska ladda ner nån jävla app så har jag redan hunnit efterlikna en good old webkamera-bild med min mobil. Pixligt och kallt medljus från skärmen ska det va.

IMG 0313

Fryspizza och pepsi max är min comfort blanket. Detta shrek-glas är förövrigt det enda glaset jag använt sen i söndags då jag flyttade hit. "Shrek forever" står det på baksidan och jag kan inte annat än hålla med. HUR SOM HELST. Bor i en inredd etta på sjunde våningen i Berghäll och har utsikt över hela halva stan. Synd bara att det så här års är mörkt ca hela tiden sååå ser mest bara min egna blekna reflektion.

IMG 0321

Annat då? Jo: har tre första inspelningsdagarna av ungdomsserien Limbo bakom mej. Är så glad över att få vara med på Finlands första queer-serie, med ett helt ljuvligt kamera-team. Kommer ut på Yle till våren nångång. Bilden nedan är typ enda jag har hittills från inspelningarna så den får nu representera (och säkert dels provocera).

IMG 0297

Blev uppenbarligen frisk från Covid med har ännu en envis hosta och en konstig smärta i huden på magen. Jävligt skum sjukdom det där? På tal om krämpor så har jag också väldigt sjuk rygg sedan en vecka tillbaka då jag sträckte den. Att kånka på väskor med en vikt på sammanlagt 25 kg (då jag kom hit till Hki) gjorde inte saken direkt bättre och det ska sägas att det har stönats ca varje gång jag suttit mej ner och stigit upp. Vet inte vad ni ska göra med den infon men behövde tydligen dela med mej av den. Kanske jag har några läsare i pensionärsålder som jag kan bonda med angående stönandet och stånkande.

IMG 0271

Himla mycket klagande det blev här igen? Saker är ju ändå relativt bra. Ikväll kommer min babe hit till Helsingfors och i helgen far vi till Åbo på en liten ~ * getaway * ~. Tänker avslutar på en hög ton och hajpa Arppas keikka som ägde rum på Ritz förra helgen. Tror detta var tredje gången jag såg dem live i år och kunde gärna se dem lika många gånger till. Rekommenderar starkt.

IMG 0263