theheader

Visa alla inlägg skrivna juni 2023

Stora goda härliga nyheter

Skrivet av Izabella Fant 23.06.2023

IMG 6694

Ni som följt med de senaste två åren känner till att jag har jobbat i Helsingfors men bott i Vasa, samt att det tidvis varit himla tungt. Har sökt en massa jobb här i Vasa, gått på skumma arbetsintervjuer och dagligen funderat på branchbyte. Nå, förra veckan hände det faktiskt äntligen: JAG FICK ETT JOBB I VASA INOM MIN BRANCH, som klippare och kamera operatör på Yle! Kommer jobba med bl.a. Strömsö, Buu-klubben och dokumentärserier. Känns fortfarande lite orealistiskt att detta verkligen kommer hända.

IMG 6957

Har varit på inskolning nu i två veckor och fått testa på kontors-livet. I augusti börjar jobbet och håller på i 6 månaders, vilket är det längsta heltidsjobb jag nånsin haft. Efter 5 år som frilansare känns detta så jävla lyxigt. Så skönt också att inse att all väntan och allt tålamod var värt det. Jag kommer äntligen få börja bygga upp en vardag här också.

IMG 6647

Tänker att detta får bli en bra liten början till att börja blogga lite mer regelbundet också. Är från och med nu ledig i fem veckor framöver, så ska verkligen försöka step up mitt bloggame här nu. Återkommer inom kort! Sköt om er! Skydda er från solen! Eller hur man nu avslutar blogginlägg.