theheader

December! Julmarknad! Ryamatta!

Skrivet av Izabella Fant 02.12.2021 | 0 Kommentarer

Vi tog oss igenom November och nu är det PÅRIKTIGT vinter. Det är soligt och snöigt i Vasa och imorgon drar jag till Ruka över långhelgen. Älskar vintern, julen not so much. Men att se hur en 6-åring går igång på hela julgrejen är nog väldigt wholesome. Igår var jag dessutom på en jazzig julkeikka till Tørst (och sen förstås på lite yatzy till DOM). I söndags var vi också till Stundars tillsammans med halva Österbotten. Så tycker ändå jag har fått till det med hela julgrejen ganska så bra hittills.

DSC 0673 2DSC 0690 2DSC 0687 2

Kaffedrickaren ovan köpte dyrt kaffe och jag köpte en ryamatta på ett loppis där. Nu har vi dock börjat inse att det här med att ha en matta på väggen kanske ändå inte riktigt är vår grej? Kanske om vi hittar en bättre plats åt den och en tunn träpinne för att hålla den rak..?

DSC 0809 2DSC 0812 2Får kanske brodera in nån pratbubbla för att få den lite mer quirky och mindre mommo? Mamma-älgen skulle kunna säga "jaha" eller nåt. Älskar det ordet. I alla fall. Det var en jävligt kall dag och jag rockade Kommandoran-looken. Det blev mycket Emil i Lönnerberga-estetik den dagen.DSC 0695 2DSC 0700 2Jag och Nike. Skulle i detta skede kunna försäkra er om att jag förstås alltid frågar lov av barnet/föräldrar om jag får lägga ut en specifik bild på dem. Vet inte hur bra en 6-åring förstår exakt vad internet/instagram/blogg är för någonting, men jag gör mitt bästa. Jaja. Nä hörni månne inte december blir riktigt bra det också. Imorgon far jag som sagt mot norr med sällskap av den bästa sorten för att tillbringa några dagar i backen och några kvällar i en stuga med bastu och mys. Återkommer med Ruka-rapport nästa vecka! Hej!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar