theheader

En biltur på havet

Skrivet av Izabella Fant 13.03.2023 | 0 Kommentarer

Vintern är så himla idyllisk så här i mars och igår romantiserade vi till det riktigt ordentligt då vi knäppte upp bältena på bilen och körde ut på isen. Känns som man så ofta tar vintern för givet, men dagar som dessa inser man hur extrema väderförhållanden vi egentligen lever i. Vi kan liksom KÖRA på HAVET. Hur kreisi är nu inte det.

DSC 9575 2DSC 9578 2

Nike fick sitta i famnen och styra och det bara gnistrade i hennes ögon av spänning. Det var härligt att få dela den hajpen tillsammans. Bonusbarn är nog en himla bra uppfinning. Speciellt då det råkar vara just Nike <3

DSC 9573 2

Vi körde ut från Gerby hamn längs en upplogad väg på isen i skärgården till Jannes Saloon. Laxsoppan var nästan ännu godare nu än i somras, mest för att en fick sitta ute i solen. För att inte ens prata om rågbrödet med smör, ahh. Blir inte mer finskt än så.

DSC 9525 2DSC 9528 2DSC 9538 2

Här nedan har vi mej i min nya loppade vinterjacka som jag fyndade på UFF nu senast jag var i Helsingfors. Det första jag sa då vi kom in i butiken var att jag inte får köpa ännu en till jacka, för jag har så många från förr. Dessutom delar jag och Axel på typ alla våra jackor så det finns liksom dubbelt så många valmöjligheter. Nå, fem minuter senare testade jag denna och hittade på argument varför jag verkligen behövde den. Ändå nöjd nu i efterhand att jag bröt mot min enda regel.

DSC 9561 2DSC 9558 2

Tycker bilden ovan på chauffören sittandes på bilen är så boss. Coolaste 7-åringen jag känner. Avslutar inlägget med bilden nedan från vår snabba sväng till en pulkabacke efteråt. Som från en österbottnisk Fjällräven-reklam på 80-talet.

DSC 9608 2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar