theheader

En kreisi tidspress och ett snyggt bord

Skrivet av Izabella Fant 15.02.2022 | 0 Kommentarer

Det är ett skumt livsskede på G nu, alla dagar har sett likadana ut. Flydde hemmet för över en vecka sedan eftersom både bonusbarn och pojkvän blev smittade av ni vet vad. Har nu bott hos min mamma och haft det bra hos henne, men haft allmänt lejdon på hela situationen. Har renoverat varje dag, från morgon till kväll (med några undantag för slöjdkurs och snabbträffar med vänner). Om fem dagar ska allt vara klart (!) inför golvslipning och vi har inte ens kaklat klart i badrummet ännu. Tidspressen just nu är helt kreisi.

DSC 2783 2

Där har jag stått och skurit kakel idag. Helt absurt att vi om mindre än två veckor kommer att bo där. Jaja. Livet är inte bara stress och press just nu utan även fyllt med små lyckade projekt. Typ i förrgår då jag satt upp en cool tapet i Nikes rum (glömde fota den idag, lovar att visa den senare). Något jag nu ska visa er är en liten sneak peek på ett gammalt nattduksbord som jag har byggt om till handfatsskåp! Igår kom handfatet i tik och idag har jag (och vår anställda hantverkare) satt upp samma gröna kakel på väggarna i badrummet. Det kommer bli så otrooooligt snyggt badrum kan jag lova.

DSC 2790 2DAF703CB 3004 4627 AA2F 4839C8A33C8F

Vet ni förresten vem som fick ett blombud igår? Alltså blommor LEVERERADE. Till min YTTERDÖRR. För MEJ. Trodde sånt bara hände i filmer och bland rika boomers..? Visst kan jag tycka att det är cheesy med blommor på vändagen, men blev genuint lycklig och överraskad och äääh, ska bli så skönt att återförenas med min Sukka imorgon. Tror jag aldrig tidigare gått igång så här mycket på blommor, men alltså kolla. HUR fina är inte de.

DSC 2829 2

Avslutar med en bild som jag knäppte tidigare ikväll på min söta mamma och hennes ännu sötare hund Putte. Isbjörnsungen Putsson har verkligen varit bästa terapin den senaste veckan.

DSC 2841 2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar