theheader

Ett klädskåp i fanér på G

Skrivet av Izabella Fant 30.11.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

10 timmar i veckan går jag på slöjdkurser med ett gäng pensionärer. Det är så himla mysigt gäng och SÅ terapeutiskt att snickra och förverkliga ens planer. Har alltid varit intresserad av att bygga, men aldrig riktigt blivit uppmuntrad till det, så det är först som 20-plussare jag fattade hur kapabel jag verkligen är. Lite som med skejtandet... Hoppas verkligen vi kan börja uppmuntra barn till ett bredare urval av intressen än balett för flickor och fotboll för pojkar. HUR SOM HELST. Idag var sista slöjdtimmen före julledigt så jag tänkte visa lite hur långt jag kommit på min garderob.DSC 0769 2

Här har vi min klottiga (men älskade) ritning. Ifall det är någon där ute som vill ta inspiration så varsågoda, men gör gärna egna detaljer på det så att jag fortfarande kan skryta med att ingen annan i världen har ett likadant som mitt, deal? Bra.

DSC 0771 2DSC 0757 2

På långsidan här kommer en stor spegel. Och hyllorna kommer täckas av en skåpdörr. Och allt kommer stå på 10 cm höga ben. Och så ska allt täckas av några glansiga lager lack, såååå det lär ju nog ta en månad före det är klart ännu, men är ganska bra på gång. Lådornas placering på bilden ovan är förresten fel, här är de på rätt plats:

DSC 0780 2

DSC 0776 2

Skruvade och limmade ihop lådorna idag. Använde också trätappar som gör att det blir så otroligt clean look!!! Nästa gång ska jag göra handtag till lådorna och skåpdörren i fejkläder. Vill också förresten meddela att virkespriserna just nu är helt KREISIHÖGA, så fanérskivorna kostade sammanlagt 160 euro... Men det får fan vara värt det för det här skåpet ska hålla livet ut.

DSC 0756 2Det har verkligen varit SÅN terapi att vara i Stalli-verkstaden må-ons den här hösten. Har njutit så mycket av att lära mej nytt och fokuserat på min praktiska sida. Efter att klädskåpet är klart så ska jag bygga en gitarrställning, en hylla för vinylskivor och en stor vedställning. Där emellan ska jag och Axel renovera upp en gammal lägenhet, men ännu är det inte 100% bekräftat att vi får den. Typ 98% säkert, men vi vågar ändå inte ropa hej ännu (bara viska det).

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar