theheader

Keikka på Konstens Natt

Skrivet av Izabella Fant 12.08.2023 | 0 Kommentarer

DSC 1000 2

Vasas årliga glow up hände i torsdags under Konstens Natt! Jag och Axel spelade vår andra keikka tillsammans som Georg Marander + Avec på Patio, en innergårdsterass mitt i stan. Det var 65 hz som låg bakom evenemanget, d.v.s. Organisationen för elektronisk musik i Vasa. Före keikkan gav jag kameran till min pappa Tomas och gav honom en två minuters crash course. Tycker bilderna blev jättebra!?

DSC 1040 2DSC 1033 2DSC 1021 2

Kanske vi tar ett litet hårsnack här emellan? Det har ju nämligen... hänt saker på den fronten. Älskade min permanent, men jag är aaalldeles för lat för att upprätthålla den och gick i flera månader med en platt utväxt. Den utväxten har nu blivit till min nya, korta och platta frisyr. Min panna hade inte sett dagsljus på över fyra år och nu går jag runt och bara blottar den för precis alla. Hade glömt att mitt fejs består av så stor del panna? Bara pannluggen växer lite nu så kan jag återgå till min bekvämlighets-bubbla igen och täcka den under luggen. End of ventilering över hår. Tillbaka till keikkan.

DSC 1030 2DSC 1036 3DSC 1018 2

Det var kul med spelning, trots att vi hade en del tekniska problem. Får se om vi ska få till stånd några fler keikkor nu till hösten. Skulle vara kul att få spela i Åbo och Helsingfors också! Planen är också att ge ut nån ny låt i höst.

DSC 1019 2DSC 1054 2DSC 1048 2

På bilden ovan ser man hur Nike smygit upp på scen bakom oss under vår sista låt! Det var fiilis att spela Vi åker till Italien med henne fiilandes brevid <3 Låten ifråga är då finlandssvensk italo är som bäst. Rekommenderar er att lyssna på Georg Marander. Axel är en så himla bra låtskrivare att jag kan inte annat än hajpa hans musik. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar