theheader

Loman är inledd. Jag är nöjd.

Skrivet av Izabella Fant 19.03.2022 | 0 Kommentarer

DSC 3145 2

Den här veckan har jag bott hos min vän Sandra och hennes söta doge, som ni ser här i förgrunden. Har jobbat som kamera-assistent här i Helsingfors hela veckan och idag är första dagen av min tre veckors LOMA. Alltså semester. Kopplar av någon orsak ihop ordet semester med sommarlov..? Loma känns mer som en liten arbetspaus liksom. Jaja. Här ska ni få några bilder från inspelningarna av tv-serien Hormonit:

DSC 3137 2DSC 3128 2DSC 3107 2Om några timmar ska jag gå till tågstationen för att möta upp min Sukka. Vi ska vara här i fem dagar och hänga med vänner, gå på keikkan och äta gott. Uppdrag Ducka-för-koronan fortsätter. Får se om jag klarar mej igenom även denna korona-tsunami utan att insjukna.

Förresten, SÅ otroligt fina ni var i kommentarsfältet i inlägget om barn, som jag skrev i början av veckan! Tycker ni läsare annars varit ganska tysta av er i kommentarsfältet i andra inlägg, trots att ni vissa dagar är över 1000 besökare här, men nu, NU visade ni verkligen en så öppen, genuin och förstående sida att HUHHU säger jag bara. Var lite rädd för att trampa på någons tår eftersom det ändå är ett så känsligt ämne och även fast ni har så olika upplevelser och åsikter så älskar jag hur mycket respekt och ärlighet det fanns i våra diskussioner. Om ni inte läst igenom kommentarsfältet ännu så kan jag varmt rekommendera det. Ni är verkligen så kloka!!!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar