theheader

Ny musik: Georg Marander + Avec

Skrivet av Izabella Fant 11.04.2023 | 0 Kommentarer

Efter en lång paus med att stå på scen lanseras idag mitt och Axels nya musikprojekt! Han har i över tre års tid gjort musik under namnet Georg Marander, men nu får han en tillökning: JAG, som går under namnet Avec. Georg Marander + Avec släpper första gemensamma låten nu på lördag, 15:e april. Den heter Wasalandia och ni som följt med nyheterna kan ju räkna ut vad den handlar om. Här är vårt singelomslag taget med självutlösare:

Wasalandia 2

Inte nog med det!!! Om mindre än två veckor har vi vår första keikka! Vi slår direkt internationellt och åker till Stockholm och spelar på Finlandsinstitutet under Stockholms Kulturnatt. Hoppas ni läsare som bor där på andra sidan Östersjön han möjlighet att komma och lyssna. 22:a april smäller det nämligen. Tror det blir en superkul kväll. HÄR är en länk till facebook-eventet med mer info.

DSC 9897 2

Här på vår vind i vår lilla studio har vi suttit nu mer eller mindre varje kväll och hinkat på låtarna. Genren är glittrig elektroakustisk italoinspirerad indie på finlandssvenska. Axel har skrivit alla låtar (hittills) och det är så roligt att sjunga hans fyndiga och samhällskritiska texter. Här en bonusbild på Georg själv för han är så charmig.

DSC 9871 2

Det var allt jag hade att komma med just nu! Så länge kan ni gärna följa oss på instagram för töntigt content genom att klicka här. Okej shameless self promotion over and out. Avslutar med singelomslaget i repris bara för att.

Wasalandia 2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar