theheader

Skitbra & skitdåliga val jag gjort på sistone

Skrivet av Izabella Fant 15.11.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Bloggare älskar (ju?) listor och där är jag inget undantag. Tänker köra på säkra kort så här i början av ~karriären~ så här har ni: skitbra & skitdåliga val jag gjort på sistone. 

Skitbra: Gömt like-siffrorna på instagram för både mina egna och andras inlägg och det är SÅ SKÖNT. Hur jag än skulle vilja bry mej skit om bekräftelse via likes, så kvarstår ju faktum att vi är programmerade att bry oss om det. Men att låta sitt content påverkas av vad som går hem hos andra är ju nog himla tråkigt. Kan vi inte komma överens om att hela den bekräftelsekulturen hör hemma hos 2010-talet???

Skitdåligt: Gått runt på stan med en burk med mörkröd målarfärg och en kvart senare märkt att den gått sönder. Hela väskan och mycket av dess innehåll förstördes. Likaså mina nya favoritjeans, mina favoritskor och min jacka, som inte ens var min utan Axels. Räddade jeansen genom att klotta ner dem ännu mer med samma färg. Kan visa i ett senare inlägg.

Skitbra: Hittat en vegansk deoderant som verkligen FUNKAR på mej, nämligen Urtekrams Deo Crystal aloe vera. Känns skit då jag tänker på mängden veganska dödön (bästa finlandismen) som jag använt en gång, känt svettlukt 3 timmar senare och sedan ställt bredvid alla andra icke-fungeranade dödön. Har noll tålamod för svettlukt.

Skitdåligt: Bokat en resa i ~pandemitider~. Skulle ha varit i Amsterdam i fem nätter men fick nu avboka flyg och hostel och kampen med försäkringsbolaget har satts igång. Är så tudelad med resandet. Älskar att resa. Att upptäcka nya landskap och kulturer, samtidigt som jag skulle vilja dra mitt strå till stacken och ditcha flygandet.

Skitbra: Skaffat en väggklocka till köket för att ge illusionen av att jag har min shit together. Hittade den på loppiset combo, på outletsidan. 20 euro. Icke-tickande sekundvisare (VIKTIGT). Fyller vuxen-illusion-funktionen utmärkt. Kolla:

DSC 0409DSC 0400DSC 0402DSC 0403DSC 0396

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar