theheader

VÄLKOMNA SKA NI VARA

Skrivet av Izabella Fant 24.11.2021 | 0 Kommentarer

Jaha hörni! Här sitter jag och BLOGGAR och det känns så himla kul!!! Lanseringsdag och allt. Har ett par inlägg här längre ner som jag skrivit tidigare, men av nån orsak känns det här som det första riktiga blogginlägget då jag säger välkommen och sånt viktigt. Tänkte berätta lite om mej själv och mitt liv men vi börjar med det ytliga, så här ser jag ut:

DSC 0243 3

Skulle beskriva mej som rätt så sympatisk men också rätt så ironisk. Tycker världen är en skum plats. Likaså människorna här och inte minst jag själv. Nåväl. Bloggade ca 2010-2016. Sen tog instagram över och jag sa rip till bloggvärlden. Nu känns den återuppstådd. Känner på mej att bloggarna kommer att komma tillbaka nu 2022. Eller så är det bara önsketänk. Dags för bild på yllekristallen igen.

DSC 0328 4

Älskar att fota och musicera, så det lär blir en del sånt här. Har även ett stort renoveringsprojekt på gång, ska berätta mer om det så fort jag skrivit under lite papper och sånt. Ska även visa er allt jag byggt och grejat med på mina slöjdkurser (=terapi, ah så man har MÅTT bakom cirkelsågen!). Diggar också att sy kläder. Älskar att resa. Speciellt i paketbil. Annat då.. Jobbar oftast på inspelningar, så det lär bli en del sånt också. Avslutar denna fantastiskt enhetliga yllekristalls-presentation med några bilder från ~the vanlife~.

DSC 0017DSC 0829

DSC 0248

DSC 0026DSC 0120

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar