theheader

Väst virkad på mormors rutor

Skrivet av Izabella Fant 13.04.2023 | 2 Kommentarer

Våren har hittills varit ganska tung och jag börjar vara trött på denna eviga livskris över vad jag ska göra med mitt liv. Om en månad ska jag dock jobba på en film i Helsingfors, så hoppas det ger lite mer livsmening. Efter det måste jag hitta något jobb i Vasa för det suger på sååå många sätt att vara arbetslös.

Har försökt hålla fast vid vissa rutiner för att hålla huvudet någorlunda stabilt: gått och sova före midnatt, ha på väckning varje morgon, tvinga ut mej på promenader, träffat vänner, skrivit mycket men framför allt har jag virkat. Och det har fan varit den bästa medicinen.

DSC 9912 2

KOLLA! Min första virkade grej! En väst! Som jag älskar så himla mycket. Vågar inte räkna ihop timmarna jag satt på den, men det tog 20 dagar allt som allt. Älskar färgerna i kombination med mormorsrutornas klassiska vibes. 

DSC 9917 2DSC 9913 2

Orkade med ambitiösa självutlösarbilder i några minuter före jag drog en djup suck och gick till spegeln och fotade istället. Det blev så otroooligt svettigt med flanellskjorta och väst. Ska passa på att använda den ordentligt nu före sommaren och värmen kommer.

DSC 9923 2DSC 9932 2

Här om dagen då den blev klar tog jag den på mej, ställde mej framför spegeln och började grina. Kände mej så himla stolt över vad jag åstadkommit. Baksidan blev dock lite misslyckad nedtill, eftersom jag i början hade svårigheter med att göra rutorna i samma storlek. Men eftersom min måka är på ryggen och jag ca aldrig ser hur snett det är så behöver jag inte bry mig heller, hehe.

DSC 9931 2DSC 9928 2DSC 9932 2

Och så en sista bild på mej och mitt glowiga (svettiga) fejs. Och förresten, om någon vill ändra på min arbetslöshet så call me up så kan jag fota t.ex. familjeporträtt, parbilder, examensbilder, bröllop etc. Kommer vara i Vasa fram tills början av maj och sedan från juni och framåt. Hur som helst. Hoppas detta inspirerar någon annan att virka en liknande väst för den var egentligen ganska enkel att göra.

DSC 9935 2DSC 9940 2

Kommentarer

 • Sandra 13/04/2023 7:29pm (6 månader sen)

  Jag har en kompis som möjligen behöver en fotograf en lördag i augusti! Hur kan man kontakta dig i såna ärenden?

  • Izabella Fant 14/04/2023 12:16am (5 månader sen)

   Kul! Du kan kontakta mej på instagram (yllekristall) eller faceook!

 • Fredrika Erenhall 10/05/2023 1:15pm (5 månader sen)

  Mönstret på din väst skulle jag bli glad över att få virka efter. Mvh Fredrika Erenhall

Skriv en kommentar