theheader

Webbkameran och jag

Skrivet av Izabella Fant 23.03.2023 | 1 Kommentarer

Äntligen ett good old vardagsinlägg med lata webbkamera-bilder. Tänkte börja med att meddela att jag har klippt till min mullet (hos Jina på Mimo) och är så himla nöjd igen. Har inte gjort någonting, alltså INGENTING, åt håret på tre dagar och det bara fortsätter prestera.

Bild 2023 03 23 kl. 13.52

Igår fick jag ett nytt beroende: mormorsrutor. Åkte till Petalax igår var min farmor lärde mej att virka dem och nu kan jag inte stänga ögonen utan att se virkmaskorna framför mej. Tror dock detta är den hälsosammaste saken jag blivit beroende av på väldigt länge. Känner mej som en äkta österbottning nu då jag kan hantera en virknål så där påriktigt.

Bild 2023 03 23 kl. 13.36

Min blåa nagel på ringfingret ovan är följderna av bandsågsolyckan för två veckor sedan. Ena fingret har återhämtat sej superbra medan ringfingret kämpar på med att utveckla en ny nagel åt mej. Usch. Men också coolt då kroppen läker automatiskt. Hur som helst. Planen var att åka ner till Helsingfors idag för en långhelg där men det blir antagligen först imorgon (ifall tågstrejken har slutat då).

Bild 2023 03 23 kl. 13.58 2

Vill förresten tala om hur roligt det är då flera av er läsare kommit fram och chitchattat med mej på sistone! Vi som bloggar på sevendays får ingen kompensation för vårt arbete vi sätter på våra bloggar, så det känns så himla bra att märka att ens fotande och skrivande ändå uppskattas nånstans.

Bild 2023 03 23 kl. 14.07 4

Vi har min mammas hund Putte hos oss och skötas nu i några dagar och jag vill flera gånger per dag bara smälta av hans söthet. Kolla på lilla tungan och små små tassarna. Ahh. Har ju lidit av hundfeber så länge jag kan minnas och det börjar verkligen vara på tiden snart, behöver bara lite mer stabilitet i vardagen före det ska gå. Det = adoptera en gatuhund.

Bild 2023 03 23 kl. 14.08 2

Annars har dagarna bestått av lunchdejter med vänner, snickrande, pianospelande, yles valdebatter, keikkor, Naturmarschen, vinterbadande och till och med lite badmintonspelande. Har också tackat ja till ett filmjobb som börjar i maj i Helsingfors och det ska bli så skönt med jobb igen! Hela filmbranschen har varit så tyst under det här året hittills. Vill ju i något skede hitta något här i Vasa också, men jag känner mej inte riktigt färdig att lämna Helsingfors ännu (fast jag flyttade därifrån för 1,5 år sedan lol). Jaja. Här fick ni lite vardagsinlägg, hoppas det gick hem.

Kommentarer

  • Fia 27/03/2023 3:07pm (2 månader sen)

    Va kul att farmor lärt dig virka! Du skrev om fast fashion i ditt tidigare inlägg, motsatsen måste ju då vara slow fashion, så tänker jag på sånt man skapat själv, stickat, virkat osv.... Du får virka dej en snygg tröja eller kofta nu då, finns massor med beskrivningar på intörnätet. ÄLSK på färgvalet på dina rutor btw!

Skriv en kommentar