Pocherade ägg Ett pocherat ägg känns snäppet lyxigare än ett kokt eller stekt. Använd riktigt färska ägg för att lyckas. Huevos Rancheros Skrivet av Sofie Sergelius "Ranchägarens ägg" är en mexikansk äggspecialitet som passar utmärkt både till frukost och lunch. Eggs Benedict Eggs Benedict består av pocherade ägg, hollandaisesås och serranoskinka. Bjud på en sann klassiker på brunchbordet! Bondomelett Denna matiga omelett passar såväl till frukost som till dagens andra måltider. Lätt att bereda och mycket gott! Rökiga skinkportioner De Rökta uppskärningarna är skuret i passliga bitar från stekar och filéer. Det går bra att variera på receptet genom att lägga till blåmögelost eller dina favoritörter. Ugnsomelett Ugnsomelett, frittata, är lätt att tillreda. I detta recept får du några förslag på vad du kan använda som fyllning. Makaronerna kan du lämna bort utan att ersätta dem med något annat. Baconlindade ägg Baconlindade ägg kombinerar två av morgonmålets hörnstenar: bacon och ägg. Detta recept kan man enkelt variera genom att till exempel prova olika ostsorter. Shakshuka med chorizo Tillsammans med bröd utgör shakshuka en ypperlig snabblunch. Spansk omelett En spansk omelett passar fint som tilltugg till exempelvis kött och korv. Omelett med knackkorv Omeletten passar bra till morgonmål men även som en snabb lunch. Skotska ägg En riktig proteinbomb för kött- och äggälskare. Herr Snellmans recept, varsågod! Omelett Den studerandes räddare i nöden - omelett, lätt som en plätt. Mera