English muffins Skrivet av Sofie Sergelius Kan en morgon börja bättre? Stek engelska frukostbröd i helgen! Annons Focaccia med vitlök och rosmarin Skrivet av Sofie Sergelius Servera den varma focaccian med en skål olivolja blandat med balsamvinäger. Utmärkt att doppa i. Lakritslimpa Smaksätt limpan med lakritspulver för spännande finess i jul. Klassisk Focaccia Focaccia är ett italienskt bröd som gräddats i långpanna och som serveras med en skål olivolja att doppa i Naanbröd Skrivet av Sofie Sergelius Naanbröd är en essentiell del av den indiska måltiden. Tillred enkelt i stekpanna. Jullimpa Saftig tomatlimpa till julbordet Glutenfri tomatlimpa Saftig glutenfri limpa! Räcker till 4-5 limpor. Surmjölkslimpa Traditionell surmjölkslimpa är en fyllig smakupplevelse – den är saftig, smaklig och lite söt. Briochesemlor Skrivet av Sofie Sergelius En mjuk briochesemla är som gjord för hamburgare. Det söta brödet ger din palett en extra kick. Ljust rågsurdegsbröd Skrivet av Sophia Lundell Knaprig skorpa, stora luftbubblor och ett mjukt inkråm med en mild, syrlig smak - behöver vi säga mer? Surdegsbröd, ja tack! Receptet räcker till 2 bröd. Mörka rågpuckar Skrivet av Sophia Lundell Här är ett mustigt rågsurdegsbröd bakat på 100 % fullkorn. Skållningen med malt ger brödet en lätt sötma medan surdegen bidrar med syra och fyllighet. En ny vardagsfavorit! Dra isär-bröd på surdeg Skrivet av Sophia Lundell Ett gyllengult, saftigt bröd med en smakrik fyllning av örter och ost – passar bra som tillbehör till middagen. Receptet ger ett bröd. Mera