Bananvåfflan har ankommit!
Tillagning
Smet
1. Skala och mosa bananen i en skål.
2. Blanda i resterande ingredienser, vill du ha en riktigt jämn smet kan du med fördel använda stavmixer. Låt stå i några minuter så länge våffeljärnet värms upp.
Stekning
1. Hetta upp våffeljärnet.
2. Smörj det varma våffeljärnet med smör (eller olja).
3. Grädda våfflorna tills de får en guldbrun färg. Ät varma med valfri topping, exempelvis grädde och bär, nötter, frukt eller sylt!
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
Smet
1 st | Banan |
1 dl | Havregryn |
2 st | Ägg |
1,5 tsk | Bakpulver |
1 tsk | Kanel |
Stekning
1 msk | Kallt smör |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar