Lyxa till dina våfflor med choklad och passionsfrukt. En vinnande kombination!
Tillagning
1. Blanda ihop vetemjöl med bakpulver, socker och kakaopulver.
2. Tillsätt ägg och mjölk. Vispa till en jämn smet. Tillsätt smör.
3. Hacka chokladen i små bitar och vänd ner i smeten.
4. Värm våffeljärnet och pensla med lite smör så att våfflorna inte fastnar i järnet.
5. Grädda våfflorna i 5-8 minuter beroende på järnet. Servera våfflorna med skivad banan, passionsfrukt och lönnsirap.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
Smet
3,5 dl | Vetemjöl |
2 tsk | Bakpulver |
1 msk | Socker |
2 msk | Kakaopulver |
2 st | Ägg |
4 dl | Mjölk |
100 g | Smält smör |
50 g | Mörk blockchoklad |
Topping
2 st | Banan |
4 st | Passionsfrukt |
4 msk | Lönnsirap |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar