Glutenfritt bananbröd

Bruna bananer? Ce n’est pas un problème. Bananbröd är snabbt, gott och enkelt och kan göras glutenfri utan problem.

Skrivet av Sofie Sergelius
12 Portioner
00:10
01:00
Lätt

Tillagning

1. Förvärm ugnen på 175 grader.

2. Mosa bananerna i en stor skål och tillsätt honung, ägg och vanilj.

3. Blanda ihop mjölet med bakpulvret och vänd ner i banansmeten.

4. Tillsätt nötter och choklad och rör försiktigt om.

5. Häll smeten i en smord brödform och grädda på mellersta falsen i 60 minuter.

Ingredienser

Portioner: 12
-
+
3 st Banan
1 msk Flytande honung
1 st Ägg
1 tsk Vaniljpulver
3 dl Finmalet glutenfritt mjöl
1 tsk Bakpulver
50 g Pekannötter
50 g Mörk blockchoklad

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar