Mango-­melon isglass

Svalka ner dig under heta sommardagar med en fräsch fruktbaserad isglass.

Skrivet av Sofie Sergelius
4 Portioner
00:10
04:00
Lätt

Tillagning

1. Skala och tärna mangon. Skär bort skalet och ta bort frön på melonen.

2. Lägg mango och melon i en blender och mixa till en puré. Häll över i glassformarna.

3. Skölj blendern. Ta bort toppen på jordgubbarna och skär i klyftor. Purea jordgubbarna i blendern.

4. Blanda jordgubbspurén med Sprite och häll på mango-melon purén i glassformerna.

5. Använd en tandpetare för att försiktigt blanda jordgubbspuré med mango-melonen.

6. Tryck ner en glasspinne i varje form och frys ner i minst fyra timmar.

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
300 g Mango
150 g Honungsmelon
1 dl Sprite
20 g Jordgubbar

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar