Spök­bananer

Chokladdoppade bananer - enkelt pyssel för både stora och små.

Skrivet av Sofie Sergelius
4 Portioner
00:05
01:25
Lätt

Tillagning

1. Skär bananerna en gång på hälft på längden. Stick en pinne in i ändan på alla bananbitar och placera bananerna i frysen för minst 30 minuter.

2. Smält den vita chokladen, rör ner kokosolja och ta fram bananerna ur frysen. Doppa bananerna i vitchokladen, låt extra choklad rinna av. Låt stelna i 20 minuter.

3. Smält den mörka chokladen i mikron och använd en tandpetare för att rita ögon på bananen. Låt stelna i 30 minuter innan servering

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
2 st Banan
200 g Vitchoklad
1 tsk Kokosolja
50 g Mörk choklad (över 50%)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar