Smaksatt snaps

I år ska du smaksätta snapsen själv - ett enkelt sätt att få fram dina favoritsmaker. Använd dig av 27 procentig vodka för bästa möjliga resultat. Receptet ger en liter snaps.

2 Portioner
03:00
Lätt

Tillagning

Aprikos- och vanilj

1. Skär aprikosen i klyftor och vaniljstången på mitten.

2. Placera ingredienserna i en flaska med kork och häll över av vodkan. Låt vodkan dra åt sig av smakerna under 3 timmar innan servering.

Jordgubb- och basilika

1. Skär jordgubbarna i skivor och dra bladen av basilikan.

2. Placera ingredienserna i en flaska med kork och häll över av vodkan. Låt vodkan dra åt sig av smakerna under 3 timmar innan servering.

Tranbär- och rosmarin

1. Placera ingredienserna i en flaska med kork och häll över av vodkan. Låt vodkan dra åt sig av smakerna under 3 timmar innan servering.

Citron- och timjan

1. Skär citronen i tunna skivor.

2. Placera ingredienserna i en flaska med kork och häll över av vodkan. Låt vodkan dra åt sig av smakerna under 3 timmar innan servering.

Ingredienser

Portioner: 2
-
+

Aprikos- och vanilj (0,25 l)

1 st Aprikos
0,5 st Vaniljstång
0,25 liter Vodka

Jordgubb- och basilika

4 st Jordgubbar
5 blad Färsk basilika
0,25 liter Vodka

Tranbär- och rosmarin

1 msk Tranbär
1 kvist(ar) Färsk rosmarin
0,25 liter Vodka

Citron- och timjan

0,25 st Citron
2 kvist(ar) Färsk timjan
0,25 liter Vodka

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar