Lyxigare plockmat där kyckling innerfilé rullas in i bacon.
Ingredienser
Portioner:
-
+
Baconinlindad kyckling
400 g | Kyckling innerfilé |
1 paket | Bacon |
2 krm | Grovmalen svartpeppar |
2 krm | Salt |
Vitlöksdipp
2 st | Finhackade vitlöksklyftor |
200 g | Crème fraiche |
1 krm | Salt |
1 krm | Grovmalen svartpeppar |
1 msk | Finhackad gräslök |
Tillagning
Kyckling
1. Värm ugnen till 225 grader.
2. Salta och peppra kycklingfiléerna.
3. Linda en skiva bacon runt varje innerfilé och placera på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
4. Grädda kycklingen på mellersta falsen i 20 minuter.
Tillred dippsåsen medan kycklingen gräddas.
Vitlöksdipp
1. Skala och riv vitlöken.
2. Blanda ihop crème fraiche med den rivna vitlöken, salt, peppar och gräslök.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar