Receptet "Höstgryta" är i samarbete med Närpes grönsaker

Tillagning
1. Mixa de oskalade tomaterna, lök och morötter. Lägg i kastrullen och tillsätt de övriga ingredienserna. Låt koka på svag värme i 45 minuter. Rör om då och då.
2. Skär kycklingfilen i bitar och bryn den i stekpanna eller om du använder malet kött bryn det. Blanda ner köttet och grädden i grytan och låt koka ytterligare 15 minuter.
3. Red av genom att blanda vatten och majsmjöl och rör ner det i grytan. Låt koka upp.
Serveras med kokt ris eller couscous.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
1 kg | Tomat |
250 g | Morot |
5 dl | Vatten |
1 st | Gul lök |
1 dl | Sojasås |
0,5 tsk | Salt |
1 msk | Vitlökspulver |
2 tsk | Ljus sirap |
500 g | Kycklingbröst |
0,5 dl | Grädde |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar