Gravlax med laxrom och krutonger

Rödbetsgravad lax skuren i tärningar serverad som en tartar med laxrom, smetana och<br />
kapris.

2 Portioner
00:20
Lätt

Tillagning

1. Tärna den gravade laxen och placera i en serveringsskål. Klicka över av laxrom, kapris, smetana, svartpeppar och dill.

2. Hetta upp en stekpanna med smör. Skär skärgårdslimpan i tärningar och stek i smöret. Salta enligt egen smak.

3. Servera med skärgårdskrutonger.

Ingredienser

Portioner: 2
-
+
200 g Rödbetsgravad lax
2 msk Laxrom
2 msk Kapris
1 msk Smetana
2 krm Grovmalen svartpeppar
1 tsk Finhackad dill
2 skivor Skärgårdslimpa
Salt

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar