Det här är inte bara en ”kul grej” - det är riktigt, riktigt gott! Vi gjorde våra korvar på grillen, men det går självklart lika bra att tillreda receptet inomhus i köket.
Receptet "Baconlindad grillkorv med jalapeno-ostfyllning" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
1 paket | Eetvartti |
1 paket | Extramör bacon |
2 st | Spetspaprikor |
100 g | Naturell färskost |
2 dl | Riven cheddarost |
4 st | Färska jalapenos |
Barbequesås, till pensling |
Tillagning
1. Grilla korven knaprig och låt svalna något
2. Riv cheddarosten och blanda den med färskosten.
3. Strimla jalapeño och rör ner i oströran.
4. Dela spetspaprikorna på hälften och trimma dem så att de kan forma sig efter grillkorven.
5. Fyll paprikorna med oströran. Lägg korvarna i paprikabåtarna och tryck ner dem i oströran så att de ligger stabilt.
6. Linda baconskivor runtomkring. Lägg de baconlindade korvarna i en grillform och pensla dem med barbequesås.
7. Lägg grillformen med korvarna på grillen och låt dem värmas under lock i ca 15 minuter. Servera med coleslaw eller grönsallad.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar