Detta recept var med i All Natural-recepttävlingen. Vi utmanade 9 matbloggare att skapa ett eget, helt tillsatsfritt recept med någon av våra All Natural-korvar. Detta recept har gjorts av Liemessä.
Receptet "Chorizo bolognese pasta" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
2 paket | Snellman All Natural Chorizo |
1 msk | Olivolja |
2 kvist(ar) | Färsk rosmarin |
0,5 tsk | Chiliflingor |
2 st | Vitlöksklyfta |
1 tsk | Havssalt |
125 ml | Biodynamiskt rödvin |
400 g | Tomatkross |
1 msk | Rörsocker |
400 g | Tagliatelle |
250 g | Buffalomozzarella |
0,5 tsk | Malen svartpeppar |
Tillagning
1. Skär ett snitt i chorizon och ta bort skalet. Mosa chorizon med en gaffel. Värm upp olivolja på en stekpanna och stek rosmarin i oljan 3-5 minuter. Ta bort rosmarinen och lägg åt sidan på ett papper och torka.
2. Lägg till den finhackade chilin och vitlöken på stekpannan i den rosmarinsmaksatta oljan. Tillsätt vinet, koka upp och tillsätt tomatkross och socker. Smaka av med salt och peppar. Låt koka i ca. 10 minuter.
3. Servera chorizobolognesesåsen med kokt pasta, mozzarella och med rosmarinen, som stekts i olja.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar