Grillspett med Iivari

I detta recept används rosmarinkvistar istället för vanliga träpinnar som variation till den traditionella grillmaten!

Receptet "Grillspett med Iivari" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
00:10
00:45
Medel

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
400 g Snellman Iivari
3 st Paprika
10 kvist(ar) Färsk rosmarin

Kryddolja

1 dl Olja
1 msk Honung
1 msk Senap
1 st Färsk röd chili
1 msk Färsk rosmarin

Tillagning

1. Börja med kryddoljan: Vispa ihop ingredienserna i en stor skål.

2. Skiva korven och skär paprikorna i fyrkantiga bitar som du blandar med kryddoljan. Låt stå i rumstemperatur i 30 minuter.

3. Riv bladen från rosmarinkvistarna, och lämna ett par centimeter av blad på toppen. Trä ingredienserna på rosmarinkvistarna och smaksätt med kryddolja. Grilla spetten.

4. Avnjut tillsammans med en fräsch sallad.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar