Väntar ni gäster? Släng ihop några matiga quesadillas till gänget! Ett perfekt sätt att ta tillvara rester ur kylen, med andra ord.
Receptet "Köttfärsquesadillas" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
400 g | Snellman Smaklig malet kött |
Kryddning
1 tsk | Salt |
2 tsk | Spiskummin |
2 tsk | Paprikapulver |
1 tsk | Vitlökspulver |
1 tsk | Svartpeppar |
Fyllning
6 st | Stora tortillabröd |
150 g | Riven ost |
1 st | Skivad paprika |
30 g | Ruccola |
Tillagning
1. Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn köttfärsen.
2. Tillsätt kryddorna och ca 0,5 dl vatten, låt färsen småputtra tills vattnet kokat bort. Smaka av.
3. Lägg ut tre tortillabröd och bred ut en deciliter ost på varje bröd.
4. Strö över köttfärsen, paprikaskivor och rucolablad och strö över ytterligare ett lager ost.
5. Lägg på de sista tortillabröden som lock.
6. Värm upp en stekpanna till medelvärme och stek quesadillan några minuter på varje sida, tills osten smält och quesadillan håller ihop.
7. Skär quesadillan i trekanter och servera.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar