Nasigoreng

Indonesiens svar på pyttipanna, nasigoreng, görs enkelt med Herr Snellmans Skinkstrimlor som bas.

Receptet "Nasigoreng" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
00:45
Medel

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
400 g Snellmans Skinkstrimlor
5 dl Kokt ris
0,5 st Röd paprika
0,5 st Gul paprika
0,5 st Grön paprika
1 st Lök
0,5 msk Paprikapulver
1 msk Sojasås

Tillagning

1. Börja med att koka riset. Strimla under tiden paprikan och löken under tiden.

2. Stek köttet i olja och tillsätt grönsakerna på slutet.

3. Tillsätt riset och fräs det med de övriga ingredienserna en stund. Lägg i kryddorna och sojan. Krydda med chili och salt efter smak. Servera med en klick gräddfil och skivad gurka.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar