Indonesiens svar på pyttipanna, nasigoreng, görs enkelt med Herr Snellmans Skinkstrimlor som bas.
Receptet "Nasigoreng" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
400 g | Snellmans Skinkstrimlor |
5 dl | Kokt ris |
0,5 st | Röd paprika |
0,5 st | Gul paprika |
0,5 st | Grön paprika |
1 st | Lök |
0,5 msk | Paprikapulver |
1 msk | Sojasås |
Tillagning
1. Börja med att koka riset. Strimla under tiden paprikan och löken under tiden.
2. Stek köttet i olja och tillsätt grönsakerna på slutet.
3. Tillsätt riset och fräs det med de övriga ingredienserna en stund. Lägg i kryddorna och sojan. Krydda med chili och salt efter smak. Servera med en klick gräddfil och skivad gurka.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar