Gotta dig med saftiga pulled pork tacos med en söt ananas-bbqsås.
Tillagning
Pulled pork
1. Placera grisfilén i en slow cooker.
2. Blanda ihop alla andra ingredienser i en liten skål och häll över grisfilén.
3. Lägg slow cookern på långkoksinställningen/Low (I) och låt slow cookern puttra på i 7 timmar.
4. Lyft bort grisköttet med hjälp av en hålslev och placera i en beredningsskål. Använd två gafflar för att riva sönder det övermogna grisköttet. Ta ett par matskedar av såsen som finns kvar i slow cookern och häll över det rivna köttet. Tillsätt mera av såsen ifall du vill ha fuktigare kött.
BBQ-sås
1. Gör såsen genom att placera alla ingredienser i matberedare och kör till en jämn och tjock sås.
Servering
1. Bygg ihop tacos genom att placera två majstortillan på varandra (för att undvika att det fuktiga köttet söndrar tortillan), strö över av det rivna köttet, en skvätt bbq-sås, färsk koriander, riven cheddarost och vårlök.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Pulled pork
500 g | Ugnsfilé av gris |
300 g | Ananaskonserv med juice |
0,5 dl | Sojasås |
1 msk | Aprikossylt |
0,5 tsk | Vitlökspulver |
2 krm | Grovmalen svartpeppar |
Ananas BBQ-sås
1 dl | Ketchup |
100 g | Ananas |
1,5 msk | Aprikossylt |
0,5 msk | Vitvinsvinäger |
1 msk | Limesaft |
Till servering
24 st | Små majstortillan |
0,5 kruka | Färsk koriander |
100 g | Riven cheddarost |
0,5 dl | Vårlök |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar